Vacature DeWaardSinke Advocaten

DeWaardSinke Advocaten is een ondernemingsrechtkantoor, volledig gericht op de ondernemingsrechtelijke transactie-, proces- en adviespraktijk. Wij hebben diverse cliënten en veel werk en zijn op zoek naar een advocaat-medewerker om ons kantoor te laten groeien.

Wij zijn op zoek naar een advocaat die zelfstandig en met eigen verantwoordelijkheid een praktijk wil uitbouwen. Wij bieden je uitdagend juridisch complex werk voor internationale en nationale cliënten. DeWaardSinke staat startende ondernemingen bij, MKB en internationale investeerders.

Wij zijn op zoek naar een advocaat met 3-5 jaar werkervaring op ondernemingsrechtelijk gebied, met ervaring in de (internationale) transactiepraktijk dan wel in de Nederlandse procespraktijk. Een universitaire ondernemingsrechtelijke specialisatie is een pré, maar relevante werkervaring op het gebied van de ondernemingsrechtelijke transactie- en/of procespraktijk is nog belangrijker. Net zoals de uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Mocht je dit aanspreken, dan komen wij graag met je in contact. Mail voor meer informatie of stuur direct je motivatiebrief en CV via onderstaande button.

> reageer